24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

06 46 053 813

Loodgieter werkzaamheden

Loodgieter werkzaamheden Den Haag; Onze loodgieter Den Haag service is uiteraard niet alleen bereikbaar voor spoedgevallen. U kunt ons ook 7 dagen in de week bereiken voor alle denkbare loodgieter werkzaamheden. Denk hierbij aan het laten plaatsen van nieuw sanitair, het laten installeren van een nieuwe kraan of grotere klussen als het laten renoveren van een keuken, badkamer of toilet.

Naast het los installeren van bijvoorbeeld nieuw sanitair kunnen wij ook alle onderdelen leveren, zo kunnen wij wasbakken, toiletpotten en kranen leveren, maar ook voor complete badkamers, toiletten of keukens kunt u terecht bij ons loodgietersbedrijf in Den Haag.

 

Keuken en badkamer renovatie

Voor zowel woningbouwstichtingen als voor particulieren voeren wij verschillende renovatie werkzaamheden uit. Dit hoofdzakelijk in de natte ruimtes zoals:

  • Badkamer renovatie
  • Keuken renovatie
  • Toilet renovatie

 

De door ons uitgevoerde renovatie werkzaamheden variëren van het het compleet leeghalen van bijvoorbeeld een doucheruimte en deze nieuw betegelen en plaatsen van sanitair tot het plaatsen van een nieuwe toiletpot.

Wij kunnen alle renovatie werkzaamheden uitvoeren, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op met loodfietsbedrijf ARL Den Haag met uw vraag over Loodgieter werkzaamheden via telefoonnummer 06 46 053 813 of vul het offerte formulier in.

 

Loodgietersbedrijf Den Haag Loodgieter werkzaamheden

Loodgietersbedrijf ARL staat 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden, met spoed een loodgieter in Den Haag nodig? Dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar! Wij zijn dag en nacht te bereiken via ons servicenummer 06 46 053 813, bij minder spoed kunt u een terugbel verzoek aanvragen via de bel mij terug knop boven in het scherm. Of een een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Ons loodgietersbedrijf beschikt over verschillende servicemonteurs welke allemaal de beschikking hebben over een goed uitgeruste serviceauto. Wij rijden hoofdzakelijk in Den Haag en omgeving en zijn altijd snel teer plaatse bij nood. Omdat wij goed opgeleide monteurs in goed uitgeruste serviceauto’s hebben rijden zijn wij niet alleen snel ter plaatse maar kunnen de problemen ook snel, professioneel en betrouwbaar oplossen.

Direct contact met ons loodgietersbedrijf in Den Haag? Bel dan 24/7 06 46 053 813